Nuffnang Gadget

April 29, 2017

Makanan Yang Beli Ajer ...

balik-balik gambar makanan haha...
nampak sangat lah takde idea nak update blog...
lagipun sejak aktif Instagram ni memang banyak update pasal makanan jer...
pastu banyak like Qekra suka haha...

Ni makanan yang Qekra beli yang ada dalam galeri telefon Qekra...

-- bihun soto dan nescafe ais --

Ni masa breakfast teman Geng Merayap Qekra = Mona lah n mengidam nak makan soto...
terus Qekra terjebak sama...
skali pakej dengan Nescafe Ais...
cheat day Qekra haritu haha...

-- pecal --

Siapa suka pecal angkat tangan...
feveret tau ni...
kebetulan cafe ofis ada jual ni masa tengah hari...
apa lagi Qekra beli banyak-banyak siap tauhu lebih lagi...
makan pecal lunch haritu, wow diet sgt Qekra hehe...

-- Ayam Goreng McD --

ha, ni smua terpengaruh dengan iklan...
tak boleh nampak iklan baru kat tv...
tetiba jer macam hmmmmm sedapnya hmm sedapnya...

eh, siapa sejenis macam Qekra yang suka terpengaruh dengan iklan...


2 yang komen:

Nabila Syifa said...

banyaknya makanan

Bunda_nora said...

Kalau diberi pilihan...Bunda pilih pecal ngn bihun soto... he he.. Salam kenal dari Bunda.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com