Nuffnang Gadget

June 14, 2017

Tempahan E-Kad Raya Dari Blog Azhafizah...

Korang dah ada e-Kad Raya ke haha...
dulu-dulu masa zaman kita kecik-kecik berebut-rebut kumpul kad raya kan...
siap tengok dalam adik-beradik siapa paling banyak dapat kad raya...
konon-konon dapat banyak tu femes lah banyak peminat haha...

tapi tu dulu...
zaman sekarang zaman anak-anak kita ni dah tak merasa nak bagi kad raya...
Qekra pulak yang sibuk tanya Abang Adam...
eh, abang tak bagi kad raya kat kawan abang ke...
tak bagi kat cikgu ke, kat ustazah ke...

sejak 3 tahun lepas Qekra tak lepaskan peluang tempah E-Kad Raya...
sekarang tempah E-Kad senang boleh publish di blog, di FB, di IG...
lepas tu boleh tag kawan-kawan rapat kita...
kalau tag tu maksudnya dah send e-kad lah kan hehe...

Qekra malas nak fikir design bagai...
Qekra lebih suka tempah jer...
dan ofkos lah salah seorang designer yang Qekra setia sangat dan suka hasil kerjanya adalah 
setiap design dari Fizah memang Qekra puas hati sangat-sangat...
templete blog Qekra ni pun Fizah yang design kan...
ok, Qekra share E-Kad Raya yang Qekra pernah tempah dari Fizah...

-- ni E-Kad Raya tahun 2015 --

-- ni E-Kad Raya tahun 2016 --

untuk 2017 dah siap design dah...
tunggu nanti dah dekat-dekat nak raya Qekra send kat blog yer ;)



4 yang komen:

Normi Nieza said...

CANTIK..:)

Ainim Suju said...

nice one tp saya tak tempah dan tak beli pun kad raya tahun ni

Azhafizah Md Nor said...

terus teringat artwork dulu-dulu. Terima kasih Qekra :)

adianiez AIDA said...

thn ni leka!
langsung tak tempah e-kad raya.
hadoi lah aida.

cantik!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com