Nuffnang Gadget

July 25, 2017

Berbuka Puasa Di Perbadanan Putrajaya...

saje nak tulis tentang posting puasa harini hehe...
maklumlah byk sangat posting yang dok dalam draf...
ni pun aktiviti hujung-hujung puasa jugak ni...
saje bagi suasana baru kat anak-anak...

Qekra dan en Ajip decide nak berbuka puasa di Perbadanan Putrajaya...
sebab tengok dekat FB ada yang post berbuka puasa kat situ...
semangat lah packing petang tu dalam pukul 6.00 makanan yang dah masak dan bungkus siap-siap...
siap letak dalam bakul...
plan bawak tikar senang nak lepak kat padang...

ingatkan kami jer yang excited...
rupanya sampai sana penuh ya ampun...

-- bersemangat orang nak buka puasa kat padang --

nasib jugak dapat carik port yang kosong...

-- tu port kami. tu pun memula macam tak ramai orang, lepas nak berbuka tu terus penuh --

-- excited haritu Abang Adam dan Adik Zhafran dapat berbuka kat luar --


4 yang komen:

Norhayati Mohd Isa said...

Bestnya..
Ramai orang berbuka puasa disitu..
Nmpk meriah 😊

Ishmatullah Maryam said...

Wah,nampak asyik! :)

mamapp said...

Seronoknya buka puasa beramai2 mcm ni

Azhafizah Md Nor said...

betul-betul meriah orang berbuka kat sini ye.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com