Nuffnang Gadget

July 13, 2017

#daridapurQekra...


haha, tak sangka banyak pulak dah picca dalam hashtag #daridapurQekra kat Instagram Qekra...
sebenarnya #daridapurQekra tu Qekra create untuk share apa menu yang Qekra masak...
Qekra bukan tukang masak hebat, tapi suka masak...
sebab anak-anak suka makan...
hasben Qekra pun tak kisah apa yang Qekra masak, dia makan jer hehe...

lagi 1 gambar makanan cantik sikit lah sekarang ni...
sebab en hasben yg tukang ambik gambar...
kalau Qekra main belasah jer hehe...

oh kalau kawan-kawan nak follow IG Qekra boleh lah nanti follow di IG : @myalycia...
nanti Qekra approve yer...
wah, macam retis sangat nak approve-approve bagai hehe...



3 yang komen:

Ann Ishak said...

tempting sangat makanan2 ni semua :)

Normi Nieza said...

rajin qekra masak..:)

syawalsimpsons said...

banyak dah menu dari dapur qekra ni

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com