Nuffnang Gadget

July 7, 2017

LEPTOS ~ Produk Penjagaan Badan Yang Selamat...

Anda makan macam macam?
Consume produk macam macam?
Semua sebab NAK KURUS.
.
Tapi dalam pada duk consume tu, ada tak terdetik di hati..
- Selamatkah produk ni?
- Halalkah produk ni?
- Kang kurus, penyakit lain plak yang datang.
- Dah stop naik badan balik ke?
- Bahan bahan nyer boleh dipercayai ke?
.
Mai sini nak cerita kat u ols.
Kenapa peminat LEPTOS makin meluas.
Dan diyakini bukan sahaja di Malaysia, malah kami telah menakluki Singapore dan coming soon Brunei.Tunggu sikit lagi kelulusan yer orang Brunei
.
Kenapa? Kenapa? Kenapa?

Sebab LEPTOS:
1) Disahkan HALAL oleh JAKIM. Hampir setahun lebih kami melalui proses mendapatkan HALAL ni. Ikut prosedur yang betul dan setiap kandungan diselidiki dan dikaji. disahkan HALAL dengan cara yang HALAL. Dan kami dianugerahkan sijil HALAL produk yer. 


2) Tiada kandungan drug. LEPTOS diKlasifikasikan makanan bukan ubat membuatkan LEPTOS adalah disahkan dari penghasilan bahan natural dan selamat. Tidak ada bahan yang aktif instant. Bermaksud, bila anda consume, ia bertindakbalas secara terus dengan kalori yang diambil. Tiada bahan aktif yang bertindak mengecutkan atau compress sementara atau instantly dengan terlalu cepat. TIDAK. Dengan itu, logo GMP Kementerian Kesihatan diperolehi secara sah dan digunakan dilabel produk LEPTOS. Produk LEPTOS telah melalui penyelidikan dan review oleh pihak KKM dari mula proses pembuatannya. Dar label sehinggalah ke ingredient. Cantik secara selamat.


3) LEPTOS ada Skim Pensijilan “Makanan Selamat tanggungjawab Industri (MeSTI)”. 
Yang MESTI dan PASTI.

Nak KURUS yang SELAMAT... Pilih LEPTOS.
Nak KURUS yang tak ragu ragu.. Pilih LEPTOS.
Nak KURUS yang berkesan.. Pilih LEPTOS.

Jom berLEPTOS.

Di sini Qekra kongsikan testimoni mereka yang telah berjaya mendapatkan berat badan idaman dengan LEPTOS.
Menembusi pasaran Brunei dan Singapore.





Harga LEPTOS sebotol = RM180
2 botol = RM 300 + free diari Kurus

Berminat ?
Nak cuba dulu sebotol LEPTOS?
PM/WA Qekra | Agen Eliss | 019-6238010


0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com