Nuffnang Gadget

July 10, 2017

Sarapan Pagi Qekra...

Assalammualaikum...
Wah, dah amsuk 16 Syawal harini...

Korang dah breakfast ke...
Ni Qekra share sarapan pagi Qekra Sabtu lepas...

-- Roti Bakar Telor Goyang --

Biasa kalau teringin breakfast macam ni kena pergi kedai mamak la...
hasben Qekra lah ni yang dok usha Qekra try roti bakar ni...
dah try suka pulak...
lagi best roti bakar tu makan dengan kaya...

sesekali ada jugak suruh hasben buatkan kat rumah hehe...

-- ni versi hasben buatkan --

ada roti 4 petak roti Gardenia tu jer lah ehhe...
tapi sodap jugak, not bad...
layan dengan secawan Min Kaffe...

Ok, selamat memulakan kerja ualls...
jangan lemau-lemau semalam dah banyak makan kat open house hehe...


2 yang komen:

idzwa kamaruddin said...

ya ampunnnnnnnnn sedap nyer roti dgn telur goyang !

adda syuhada said...

Menarik ...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com