Nuffnang Gadget

July 5, 2017

Sarapan Pagi...

Korang dah breakfast ke belum?
ha, jangan skip breakfast tau...
sebelum memulakan kerja, pastikan korang breakfast dulu...

kalau korang follow IG atau FB Qekra maybe perasan Qekra memang sejenis yang suka breakfast yang ringan-ringan...
Cuma bila saka tu datang barulah carik breakfast yang berat sikit haha...

Ni breakfast Qekra pagi ni...
Secawan Min Kaffe, roti bakar dan apam kampung...
Alhamdulilah, rasa kenyang dah...

Qekra lebih suka makan berat macam nasi waktu lunch...
dan malam cuba ambil yang ringan macam roti prata, mee @ roti makan dengan lauk-lauk...

Ni Qekra share kepentingan sarapan pagi :





2 yang komen:

Normi Nieza said...

kita dah puasa qekra..:)

Siti Rohaida Yusof said...

klau tak bersarapan,mau senoneng kepala kita ni...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com