Nuffnang Gadget

July 14, 2017

Team Kelabu Raya Tahun Ni...

aduhai, dah masuk 20 Syawal baru rasa nak update tentang raya hehe...
tengok korang dah macam-macam update dah...
takpelah, pelan-pelan kayuh...
Qekra mood lain macam sikit lepas raya ni...
maafkan Qekra yer ;) ...

tahun ni secara rasmi tema raya kami sefamily adalah KELABU...

bukan nak tema kelabu sebenarnya...
nak ambik tema biru muda, sebab ikut kaler baju Qekra tu memang dah tempah awal...
bulan 3 Qekra dah hantar tempah kat tailor...
so nak ikut kaler biru muda...

tapi bila carik baju melayu untuk Abang Adam dan Adik Zhafran takde kaler biru muda yang design sama...
yang ada kaler kelabu...
so, terus lah tukar kaler kelabu...
hasben pun beli last minit baju melayu kaler kelabu tu...
itu pun dia gamble jer pergi beli tak bawak sample...
so, kelabu dia tercair sikir dari anak-anak...
takpelah, janji smua kelabu hehe...

-- inilah gambar 1 family yang ceria sikit --

-- gambar bersama anak-anak. Qekra redha jer bila bergambar dengan anak-anak, takkan ada yang elok. smua pun nak sabotaj mama kan --

-- bersama suami terchenta --

-- picca kat luar pulak. jalan nak masuk rumah mertua pun jadi bergambar --

-- my 3 heroes. adoi suka mama tengok gambar ni. yang suka tengok si bujang kecik tengah tu --

ok, lepas ni sambung lagi kisah raya...
jangan korang muak pulak yer hehe ;)


5 yang komen:

Mrs Hazeera said...

samalah kita..tema raya mix & match..haha!

Ainim Suju said...

saya pulak takde cerita raya nk diceritakan

Nor Azimah said...

Selipar jepun, haha..dah semat2 sekali selipo pun jadik yer

mama tisya said...

jarang teamkelabu nk tgk org bertema kn

Azhafizah Md Nor said...

wah geng kelabu ye :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com