August 28, 2017

Cerita Hujung Minggu Lepas...

Assalammualaikum...
Selamat pagi sahabat Qekra...
Macam mana dengan cuti hujung minggu, mesti bestkan ;)

Sebenarnya Qekra nak cerita tentang percutian hujung minggu Qekra...
banyak yang berlaku kat hujung minggu lepas...
tapi Qekra bagi ringkasan dulu lah yer...

Pertamanya minggu lepas dari Khamis - Sabtu Qekra berbengkel 3 hari di Port Dickson...
dah alang-alang berbengkel tu, bawak lah budak-budak bercuti sekali...
lama dah diaorang tak bercuti...
tak tido hotel...
nanti Qekra buat review bercuti kat Port Dickson...

Lepas tu hari Ahad pulak plan dengan adik-adik kluar ramai-ramai...
playing time with kids dan bording time dengan family....
Bukan selalu dapat kumpul ramai-ramai macam ni...
Sesekali berkumpul meriah betul rasanya ;)

-- playing time anak-anak --

-- family time --

Ok, nanti lah review banyak-banyak next entry ;)


2 yang komen:

Nabila Syifa said...

Alhamdulillah dpt berbengkel sambil luangkan masa sama keluarga

+ e.z + said...

rajin nya update cerita. ez punya ntah cerita kurun keberapa je baru nak update. ha3

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com