August 18, 2017

Potluck Di Ofis Qekra...

Assalammualaikum untuk smua...
Dah sarapan ke ualls, pagi ni Qekra sarapan sandwich sardin dan secawam Min Kaffe jer...

Oh ya, Jumaat lepas ofis Qekra ada buat makan-makan pagi kat ofis...
biasa sebulan sekali memang plan buat potluck makan ramai-ramai macam ni...
memang ada macam-macam menu, sampai tak larat nak makan...
buat potluck macam ni pun dapat merapatkan silaturrahim sesama rakan sekerja kan...

Kebetulan kami smua sambut besdat sekali untuk staff yang lahir bulan Mei - Ogos 2017...
Happy besday to ualls yer ;)

Menu utama adalah Mee Kari tajaan Kelab Sukan & Kebajikan...
yang lain-lain tu menu potluck sorang sikit bawak...

-- ni kuih-muih dan desert. Ada karipap, trifle, sandwich, kuih bahulu dan oren sunkist --

-- Nasi Lemak bungkus daun pisang pun ada yang belanje. Comey macam ni pun sedap tau --

-- Kek hari lahir untuk yang sambut besday --

Alhamdulilah, murah rezeki smua di pagi Jumaat ni.


0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com