Nuffnang Gadget

September 11, 2017

Lunch Di Tomyam Kung Putrajaya...

Assalammualaikum...
Selamat pagi Isnin kawan-kawan...

Masih mencari mood nak start kerja...
maklumlah cuti 2 hari kan hehe...
so, Qekra update lah sikit-sikit blog pagi ni...

Ni kisah tak tau bila, sebab tengok gambar dalam galeri ada gambar ni...
Selalu weekend dalam setiap bulan tu pasti akan ada lunch di Restoran Tomyam Kung, di Ayer 8, Putrajaya...
Alhamdulialh, selalu time lunch memang banyak juadah lauk yang disediakan...
sedap-sedap pulak tu...

lagi 1 sebab pun nak layan tekak anak bujang Qekra, Abang Adam ni...
nak makan gulai siput sedut...
feveret dia tu...

-- Gulai Siput Sedut feveret Abang Adam --

-- ni lauk pilihan Qekra. Sambal Ikan, ulam bendi dan kacang botol dan cencaluk --



-- Si budak kacamata hehe. kat mana-mana pun nak spek mata hitam --


Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com