Nuffnang Gadget

September 26, 2017

Sarapan Pagi Qekra...


Assalammualaikum...
ualls dah breakfast ke tu...
Ni jer sarapan pagi Qekra pagi ni...

Ingat semalam dah nak start Eat Clean balik sebab dah 3 hari cuti Qekra cheat day...
balik kampung masakan sedap-sedap Nekma masak...
mana boleh tahan kan hehe...

Tapi malam tadi perut tak sedap ...
so, pagi ni sambil carik kuih untuk Adik Zhafran bawak pergi taska,
Qekra beli bubur nasik sekali...
minum Min Kaffe bagi tambah tenaga...

buah pisang dan buah lai tu Qekra dah prepare malam tadi sebelum tido untuk 
snacks pagi dan petang ni...
jadilah, tu pun dah syukur hehe...


Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com