January 4, 2018

Memori Back To School Di FB...

Setiap kali masuk tahun baru mesti Memori Back To School ni lalu dekat wall FB hehe...
Saje nak throwback balik memori bersama anak-anak...
pandai kan FB ni hehe....


Ni memori tahun 2017 masa Abang Adam 8 tahun masuk darjah 2...
Adik Zhafran nak ke taska umur 2 tahun...


Ni pulak gambar Abang Adam masa tadika umur 5 tahun...
masa ni Adik Zhafran takde lagi...
Masa Abang Adam tadika 6 tahun baru ada Adik Zhafran...
masa tu pun sedih jugak sebab dalam pantang...
Papa dia yang uruskan pendaftaran Adam di Genius Aulad...


Ni pulak masa Abang Adam tadika di TCCP...
masa ni umur 3 tahun...

Alahai, bila tenung balik gambar anak-anak ni rasa cepatnya lahai mereka ni membesar kan...


7 yang komen:

mama tisya said...

tula syok tgk memory bila facebook throwback kn

Siti Rohaida Yusof said...

seronok tengok ragam anak² ke sekolah

Mimi Azirah said...

Biasalah..kalau time back to school memg penuh timeline fb..

Puan Wawa said...

fb suka mengimbau kenangan lama kann.. hihi

Ann Ishak said...

timeline fb update hari2 :D

Siqah Hussin said...

Comelnya Abang Adam <3

Suka throwback kat FB tapi kadang2 geram sebab selalu sangat throwback gambar masa zaman kurus. Stress jadinya T_T

Shahida Dzulkafli said...

Suka dengan FB throwback nie.. mengimbau kenangan..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com