February 6, 2018

Beli Buku Online Di Bookcafe.com.my...


Semalam masa jenguk-jenguk di Bookcafe.com.my berminat pulak dengan beberapa jenis buku yang dijual...

ualls boleh klik di link ni : https://bookcafe.com.my/en/



Lagi-lagi ada diskaun 80%...
terus Qekra beli sampai 4 buku...
2 buku untuk Qekra dan 2 buku cerita untuk anak-anak...



Sejak jadi pembayar cukai ni, pembelian buku salah satu cara untuk dapatkan pelepasan cukai pendapatan...
yang penting jangan lupa simpan resit pembelian buku tu yer...
tengok semalam dah siap pos dah buku yang Qekra order ni...
tak sabar nak tunggu Pos Laju sampai..
Nanti Qekra share buku yang Qekra beli tu yer ;)




4 yang komen:

Siqah Hussin said...

Yess! Suka bab pelepasan cukai pendapatan. Bersungguh simpan resit ni haa. Hehe

Normi Nieza said...

murahnya..:)

Raydah said...

my mum would be so excited if she found this

Azhafizah Md Nor said...

bagus beli bahan bacaan :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com