February 14, 2018

Makan Mee Bandung Muar...

Sabtu lepas Qekra ke Muar Johor ada rombongan mengantar sepupu nikah...
Muar dekat area Bukit Naning tu...
kami ramai-ramai stay di homestay yang tuan rumah sediakan...

-- ni masa hari Sabtu nak pergi majlis bersanding --

Dah alang-alang sampai di Muar, tak sah kan tak carik Mee Bandung Muar...
tanya Qekra tak taulah mana 1 Mee Bandung Muar yang sedap...
ni pun sepupu yang dah biasa dengan area Muar bawakkan...

-- restoran ni terletak di area Tg. Agas, Muar --



-- ni semua ahli rombongan mengantar nak makan mee bandung. penuh meja haha --

-- nilah yang special Mee Bandung Muar Udang Galah tu. besar-besar udangnya puas hati. tapi Qekra ambik yang biasa jer sebab alah dengan udang --

-- Ni Qekra punya Mee Bandung Muar. sedap jugak yang biasa pun, memang puas hati --


5 yang komen:

Nieyla Nadia said...

Peh!udang diaaaaa....

ejulz said...

Rindu nak makan mee muar.. hehe

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. Ampunkan Dosaku
2. Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

Azhafizah Md Nor said...

Uishh..sedapnya Mee bandung muar. terliur. Kat sini xsama dgn mee bandung muar.

farhanna jafri said...

dulu pernah pergi food court muar dekat tepi pantai tu sebab buat assignment pasal mee bandung :D

Normi Nieza said...

Ya ampun..bsarnya udang tu..:)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com