March 9, 2018

Dating Dengan Blogger Mama Tisya...

Assalammualaikum...
Salam Jumaat yang barakah buat semua...

Tak ingat pulak bila tarikh dating ni hehe...
Sebenarnya kebetulan Mama Tisya ada meeting di Kelab Tasik Putrajaya...
Qekra sebenarnya dah lama nak order kuih bom yang Mama Tisya jual tu...
tapi tulah, jauh kan Mama Tisya di Shah Alam...
Qekra pun takde pulak lalu ke area Keramat @ Gombak kalau nak ambik sendiri...

Tapi sebab dah alang-alang ada di Putrajaya tu, Mama Tisya yang wasup Qekra bagitau nak datang...
kalau nak kirim kuih bom dia bawak kan sekali...
terus Qekra kirim kuih bom dan karipap pusing sekali...

Dah alang-alang tu kami dating lunch sekali...
eh, bukan berdua...
kami bertiga sekali dengan Blogger Sue Syawal...

-- gambar bertiga bersama Blogger Mama Tisya & Sue Syawal --

-- ni lagi. Sue bawa anaknya sekali --

haritu Qekra makan Mee Goreng Mamak dan Ais Lemon Tea...
Mama Tisya Makan Kueytiow Kungfu ...
Sue Syawal makan Nasi Putih dan Ikan Sweet Sour...

-- Mee Goreng Mamak menu Qekra --

Ni testimoni Qekra untuk kuih bom dan karipap pusing dari Mama Tisya ;)

Yeyyyy, semangat Qekra bangun pagi ni nak goreng karipap pusing & kuih bom inti kacang beli dari Mama Tisya Amy Aril @homemadefrozenfoodtsg.

Sedappnya ...
Abang Adam siap rekues nak bawak karipap bekal pergi tuisyen pagi ni.
Si kecik makan kuih bom comel-comel 
TQ Mama Tisya sudi buat delivery ke Putrajaya




3 yang komen:

mama tisya said...

akhirnya tercapai juga qekra nk merasa kuih bom meletop tu...ada rezeki ke putrajaya lg , kita roger2

Mimi Azirah said...

Wah best dah jumpa dengan blogger sue dan kak amy...karipap dna kuih bom tu nampak sedaplah.

Hans said...

wah seronok lah dating

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com