March 13, 2018

Wordless Wednesday | Rendang Paru Nana...

Semalam masa Qekra baca status blogger Nana tanya siapa nak COD rendang paru di Putrajaya?
Terus Qekra cepat-cepat PM kata nak hehe...
sebenarnya lama dah nak rasa rendang paru nana ni...
sebab selalu dok tengok update kat FB kan...
tapi tulah, Nana nun jauh di KL...
macam mana nak ngoder...

dah alang-a;ang semalam Nana nak CO terus order...
serius Qekra cakap, sedap sangat...
pedas daun kunyit smua rasa. smua cukup...
rugi Qekra ambik sebekas jer hehe...

Semalam dah ada rendang paru, Qekra masakkan budak-budak sup telor jer...


5 yang komen:

Shahida Dzulkafli said...

Tak pernah try lagi rendang paru.. Macam best je..

mummy_ayu said...

ah sedapnya.. pernah makan.. dua kali gak kot. memang cukup rasa. balik raya ni..kena special request kat Nana.. boleh ek Nana.. nak tapau frozen kan bawak balik Bangkok.. he he he..

mama tisya said...

mmg fav kita..slalu gk order..nasibaik umh dkt bole je roger nana

Normi Nieza said...

uii..sdap tu rendang paru..:)

Hans said...

nampak sedap tu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com