May 2, 2018

Wordless Wednesday | Nasi Kerabu Daging Salai...

Assalammualaikum...
Selamat pagi semua sahabat Qekra ;)

Lama betul Qekra tak bersiaran...
mood ke laut sikit lately ni...
Walau apa pun, Alhamdulilah sekarang rasa okay sikit...

oh ya, hari Isnin lepas ada member ofis belanja Nasi Kerabu Daging Salai...
biasa Qekra pagi-pagi jarang makan berat...
tapi sebab dan orang belanja + nasi kerabu pulak...
makan jer lah pagi tu hehe...
Sedap daging salai tu...
manis dan lembut jer...
Syukur Alhamdulilah, semoga dikurnia rezeki melimpah-ruah pada yang belanja yer ;)


4 yang komen:

Normi Nieza said...

alhamdulillah..sedapnya nasi kerabu..:)

mama tisya said...

syok nasikerabu die daging salai tu

Siti Rohaida Yusof said...

memang pebret kita ni qekra

adianiez AIDA said...

nasi kerabu!
aida x merasa lagi nasi kerabu ramadhan ni.
tak jumpa abg yg biasa jual kat psr mlm.
time ramadhan ni dia berniaga mana ntah.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com