November 12, 2018

Posting Rojak Dari Qekra.

Assalammualaikum semua.
Adoiiii rindu betul nak update blog macam selalu.
Tapi tulah, keadaan tak mengizinkan.
Ni pun sambil-sambil update buat assignement hehe.



Saja up gambar ni.
Tetiba mama rasa sebak. Anak-anak mama dah besar rupanya.
Betullah kata seorang teman, masa kita bersama anak-anak sekejap jer.
Lepas tu dah nak masuk asrama.
Lepas tu dah nak nasuk U.
Lepas tu dah kerja dan berumahtangga.
Adoiii, perasaan mak-mak sangat sekarang ni kan.


Oh ya, 3 November 2018 yang lalu Qekra join eevent Bowling Seqybeauty.
Qekra bersama Founder Seqybeauty yang tengah tu iaitu Sepet @ Zuhana Noh.
Makkis Mekchu, ejen di bawah Makkis Mekchu yang join dan turut ada 2 orang Dropship Team Qekra iaitu Aty dan Atirah.
Walau pun balingan ke laut, tapi semangat berpasukan tu yang penting haha.
Sesekali join aktiviti macam ni best jugak.


Ni hobi baru sejak jadi student haha.
Kumpul koleksi Bawal Top Exclusive (BTE).
Serius Qekra suka bawal ni sebab senang sangat pakai dan tak panas.

Ok, nak tidokan Adik Zhafan.
Nanti Qekra sambung lagu yer.
Bye ;)

2 yang komen:

Normi Nieza said...

wah..qekra sambung master ke?

Azhafizah MN said...

Nampak kesibukan di situ kak :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com