December 28, 2018

Melayan SweetSnap Photo.


Assalammualaikum.
Salam Jumaat yang barakh buat semua sahabat Qekra.
Lagi 4 hari kita bakal melangkah ke tahun baru 2019.
Qekra pun tengah neves jugak ni sebab 1st paper Final Exam Qekra pada 31/12/2018.
Tak boleh nak new year lagi selagi tak habis final exam.
Last paper 7/1/2019 nanti baru boleh merdeka sekejap hehe.

Oh ya, ni salah 1 apps feveret Qekra kat handphone.
SweetSnap Photo namanya.
Suka layan dengan si kecik tu hehe.
Jom layan gambar Qekra dengan Adik Zhafran.
Try lah install kat phone ualls mesti best hehe.




1 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com