July 11, 2019

Bento Qekra.

Assalammualaikum.
Apa khabar sahabat alam maya Qekra ;)

Harini nak cerita pasal bento.
tapi takde lah bento yang comel-comel tu hehe.
Tangan I is keras okeh, tak seni nak buat design comel-comel tu.

Ni kiranya sebab mama cuti, so mood rajin memasak tu tetiba jer datang haha.
Pastu paksa anak dan laki bawak bekal ke sekolah dan ke ofis.
Siap kawan ofis en Ajip tanya aikkk asyik bawak bekal jer sekarang haha.
Tapi ni mood rajin minggu lepas.
Minggu ni tetiba besau sangat huruf M tu, baru sehari jer bento untuk Abang Adam.

Okeh, bila buat tajuk bento Qekra terus ada hashtag #bentoQekra kat IG haha hover kan.

-- bento nasi lemak, sambal bilis dan crab stick untuk Abang Adam dan en Ajip --

-- bento nasi goreng, sambal sotong dan buah anggur --



-- bento lunch untuk Abang Adam KAFA masak tumis bayam merah, sambal sotong dan buah nana --

Doakan mood rajin Qekra maiii cepat nak berbento balik.
sementara cuti sem ni kan.



0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com