September 5, 2019

September : Qekra Dah Nak Habis Cuti Dah.

Assalammualaikum.
Ya ampun, lama giler pulak Qekra tak update blog.
dekat 2 bulan rupanya hehe.
Bila cuti duduk rumah tu tetiba mood tak sampai aduhhh.

Sedar tak sedar bulan 9 Qekra dah nak habis cuti dah.
10 hb nanti Qekra dah start kelas balik.
Cuti 2 bulan ni memang time bersama family tu digunakan sepenuhnya.
Qekra buat kerja bisnes online pun dari rumah jer sambil-sambil urus family.
Memang cuti belajar ni, time dengan family tu paling syok.
Tapi dah start kelas nanti macam-macam drama lah nanti haha.

Harini picca ni lalu kat wall FB Qekra.
kenangan setahun yang lepas, masa ni hari angkat ikrar untuk pelajar baru di UPM.
tahun ni Qekra dah tahun 2 dah.



ni semalam sempat shoping kasut back to student hehe.
Beli jugak blouse 2 helai.
Jadilah buat semangat semester baru.
Biasa ke kelas Qekra lebih selesa pakai jeans or sluar slack dengan Tshirt lengan panjang or kemeja.
Jarang dah pakai baju kurung.
Boleh dikira kot.

Ok, nanti Qekra tulis lagi.
Tengah layan bola Malaysia lawan Indonesia ni.



1 yang komen:

Warisan Petani said...

Selamat menyambung pengajian
Sem akan datang dapat 3.9 pun jadilah.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com