November 23, 2019

Lama Tak Posting. Rindu Qekra Tak Huhu.

Assalammualaikum semua.
Ya Allah, dah bersawang dah bloq ni lama Qekra tak tulis kat blog sendiri.
Aduh aduh aduh, masuk semester 3 ni rasa kenapa lah macam tak cukup masa.
Busy sangat dengan assignment, test, projek macam-macam.

Ada yang dah lupa Qekra?
Masih ingat kat Qekra?
Rindu Qekra tak hehe.

-- wajah terkini ceh ceh ceh. Ni masa stress dengan tugasan, terus ajak budak-budak pergi minum petang + makan malam --

kalau masuk blog Qekra mesti tak sah takde makanan kan hehe.
Lepas ni Qekra nak tukar nama blog Qekra dan Makanan Tak Dapat Dipisahkan hehe.

--ni breakfast hari apa tak ingat. Tapi feveret breakfast macam ni kopi secawan + roti bakar _ telor separuh masak --

-- lempeng kelapa --

ni hari apa tak ingat tengok kawan-kawan share kat fesbuk makan lempeng kelapa.
terus Qekra pun terliur tahap sampai terus carik lempeng kelapa jugak haha.
gitulah kan kalau sejenis terliur tengok orang makan.

Ok, tu jer lah sikit nak melepas rindu menulis kat blog.
Tengah baca nota sebenarnya ni esok nak test.
Saja release tension jap hehe.

Ok, jumpa lagi nanti yer.
nanti Qekra jalan-jalan blog korang pulak.



3 yang komen:

Azhafizah MN said...

kak typo ajal-> ajak tu kak..hihi terkejut baca.
Sedap betul makan lempeng cicah sambal tu

Hayati Suki said...

hai qekra..salam kenal :-)

cikguzim said...

Done follow...salam dari cikgu zim

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com