November 4, 2011

Salam Idul Adha...

khas buat korang ...

walaupun minggu ni Alycia tak sempat nak update blog... tak sempat nak jenguk rumah korang... tapi Alycia tetap nak mengucapkan....
;
;
;
;


Alycia akan beraya di kampung Alycia di Mantin...
sape-sape yang dekat tu jemput yer datang ke rumah...
korang beraya kat mana...
dan berhati-hati yer... sekarang ni musim hujan kan...
semoga perjalanan kita smua sampai ke destinasi yang dituju...

6 yang komen:

si tuan putri kiUt said...

Selamat Hari Raya korban alycia....
hati2 di jalan raya ok...

faiz blk sg besar kg hubby... huhu

Azhafizah[フィザ] said...

selamat hari raya Aidil Adha untuk akak dan family..wahh berjiran kite kak..fiza balek johor..ape2pun semoga selamat pergi dan pulang ye..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

selamat hari raya hehhee..
kami beraya di sini je..

selamat balik kpg alycia !!

Anonymous said...

salam Aidilahda..
kita tak balik =(

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam aidiladha gak alycia n co.. =)

Mummy Ayu said...

Salam aidil adha..
ayu balik Nilai petang ahad tu..
pas tu pagi semalam gie seremban plak..mcm tak cukup je rasa cuti raya kali nie..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com