Nuffnang Gadget

April 13, 2015

JJCM : Minum Petang Di Port Cafe, Bangi...

pagi ni nak mulakan posting dengan cerita makan-makan...
sebenarnya pernah tengok tentang PORT CAFE ni dalam Program Jalan-jalan Cari Makan kat TV3 tu...
time tu masa pregnen...
petang tu terus je pergi sebab dekat Bangi jer...
tapi memang masyarakat Malaysia ni pengaruh tv kuat kot...
ramai betul orang serbu Port Cafe masa tu...
last-last tak dapat sangat merasa makanan sebab banyak yang dah habis...

so, repeat balik lepas habis pantang haritu...
sebab terbayang-bayang Chiceezooka yang en Ajip makan huhu...

sebenarnya dah lama tau tentang kewujudan Port Cafe dekat Bangi ni...
sebab selalu makan char kueytiow sebelah Port Cafe ni...
tapi bila dah keluar dalam Jalan-jalan Cari Makan baru sibuk nak terjah hehe....


ni sport light Port Cafe... dari jauh dah bole nampak...


inilah Chiceezooka yang Alycia kata teringat-ingat tu...
memang korang wajib cuba kalau datang ke sini...
sangat-sangat sedapppp...
ada double triple tapi Alycia pilih yang single cheese ajer...


ini pulak makaroni cheese Max N Cheese pilhan Adam...
sedappp jugakk...


-- nak jugak tunjuk gambar bukti kehadiran walaupun muka selebet jer time tu --

-- ohh nasib adik Aliff behave tido time tu... so, dapat mama makan dengan aman --

ok, bagi korang yang nak tau Port Cafe ni kat mana, sederet jer dengan Bangi Kopitiam...

Alamatnya :

No. 76, Jalan Medan PB1A, Seksyen 9, 43650, Bandar Baru Bangi, Selangor

4 yang komen:

Normi Nieza said...

sdanya burger tu..:)

syawalsimpsons said...

adoi menggiurkan....kena try ni, sebab dekat

cik karmila said...

nanti ada masa bole la singgah sana....lagi pun dekat je ngan u saya..

Aini said...

adoi sedapnya burger yang meleleh leleh tu.. tak tahan ibu mengandung ni tengok...hehe =)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com