Nuffnang Gadget

August 10, 2015

Natural Beauty Dengan Ellfie Beauty...

sekarang dah 5 bulan Alycia menggunakan produk Ellfie Beauty Essence yang diasaskan oleh 3 orang blogger terkenal - Kak Filla, Kak Elly dan Peej Burhan...

Gabungan 3 nama ni maka terhasillah ELLFIE BEAUTY...


memula tak nak share testimoni sebab kak Alycia pemalu...

tapi sebab dah semakin yakin dan sebagai salah satu sumbangan untuk membantu kawan-kawan blogger kita, maka terhasillah entry ini haha...
berapa banyak maka daaa...

-- ni adalah gambar Alycia yang dishare di Instagram elfiebeauty --


-- Alhamdulilah, lepas sebulan pakai Ellfie Beauty senang dah tak perlu nak mekap sangat pergi kerja --

-- gambar masa raya haritu lepas 5 bulan pakai --


ok, bagi yang masih belum mengenali produk Ellfie Beauty ni, meh kak Alycia citer...

Produk ini sesuai untuk:
- Sesuai untuk semua jenis kulit
- Semua jenis masalah kulit
- Berkesan dalam 3-4 minggu (bergantung kepada jenis kulit dan hormon)
- sesuai untuk semua peringkat usia 

Produk ini membantu masalah kulit dari segi :

- Masalah kulit tona tidak sekata
- mengatasi dan menyembuhkan masalah jerawat
- memudarkan pigmentasi
- mengurangkan kesan tanda rekahan dan pori terbuka
- membantu mencerahkan kulit
- memperbaiki kulit kusam
- kulit tidak berminyak

Kebaikan Ellfie Essence

Cleanser
Membersihkan segala kotoroan dimuka. Kulit muka akan menjadi lembab dan tidak berminyak. 

Toner
Membantu kulit menjadi lebih lembut dan sekata. Menegangkan kulit muka dan menyegarkan kulit menjadi lebih lembut.

Night Cream
Membantu memulihkan wajah yang tidak sekata, menghilangkan kulit kering, membantu menyembuhkan masalah jerawat dan mengurangkan kesan rekahan dari pori terbuka.

Day Cream
Membantu menjadikan rona kulit sekata dan melambatkan sistem penuaan. Melembabkan kulit sepanjang masa dan memudarkan pigmentasi.


Cara pemakaian Ellfie Essence

Day
Cleanser, Toner dan Day Cream

Cuci muka dengan Cleanser dengan menggunakan air yang bersih. Selepas itu lap seluruh muka dengan towel yang bersih. Sapukan toner keseluruh wajah. Semasa kulit masih basah dan lembab sapukan Day Cream. Selepas itu anda boleh menggunakan loose powder seperti biasa. Tidak perlu menggunakan foundation. Make up seperti biasa.


Night
Cleanser, Toner dan Night Cream

Cuci muka dengan Cleanser dengan menggunakan air yang bersih. Selepas itu lap seluruh muka dengan towel yang bersih. Sapukan Toner keseluruh wajah. Biarkan kulit kering seketika barulah sapukan Night Cream.

Kini team Ellfie Beauty buka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk jadi agen/dropship...
so, Alycia ambil peluang tu untuk perkenalkan Ellfie Beauty kepada kawan-kawan Alycia...
jom tengok harga yang mampu milik....



3 yang komen:

Nieyl said...

Singgah pagi..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah..menarik

Azhafizah Md Nor said...

senang ada set beli sekali dan loose pack untuk restock mana yang dah habis tu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com