Nuffnang Gadget

November 30, 2015

JJCM : Nasi Lemak Telor Bungkus Di Warung Bunian...


Sekarang ni setiap weekend je mesti en Ajip ajak pergi makan nasi lemak telor bungkus...
kena datang awal pagi-pagi dalam pukul 7.00 pagi atau pukul 8.00 pagi macam tu...
sebab memang ramai orang datang...
kalau habis je makanan dalam pukul 10.00 pagi dah tutup kedai...

actually Nasi Lemak Telor Bungkus ni salah satu menu popular di Warung Bunian...
Lokasi tak tau nak cakap tapi di area Pinggiran Putra (Jalan Lama nak ke Sungai Merab)...

korang boleh google kot Warung Bunian mesti akan tau lokasi di mana...

Kalau nak buat tempahan tempat duduk atau makanan dulu boleh call No kedai ni : 
017-3812246 (Warung Bunian)


4 yang komen:

mama tisya said...

Tu la dh rmi yg pi mkn menu femes tu..jauh nk pi awal pg..hehe

syawalsimpsons said...

adoi sedapnya..bila nak makan kat sini lagi ni

adda syuhada said...

sedapnya ..lama x mkn.

Azhafizah Md Nor said...

menarik idea buat nasi lemak telur bungkus ni.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com