Nuffnang Gadget

July 27, 2017

Susu Goodday Perisa Baru...


sebenarnya Qekra suka jugak singgah Petronas pagi-pagi...
selain dari isi minyak, nak cari breakfast...
Biasa kalau singgah Petronas Qekra akan cari breakfast susu kotak, roti atau kuih-muih...

Tapi tadi masa nak pergi di petiais susu tu nampak pulak susu Goodday dah ada flavor yang baru...
Honey dan juga Green Tea...
wah, wajib try ni...
Qekra memang peminat susu dari kecik okeh...
apa-apa susu kotak pun Qekra boleh minum...
biasa suka beli yang coklat or strawberi...

Ni sambil menaip ni tengah minum yang flavor honey...
rasa okaylah, masih ada rasa susu...
tapi macam manis sikit bila susu + honey...

yang green tea tak rasa lagi...
nak simpan dalam petiais dulu...


4 yang komen:

mama tisya said...

oh perisa baru..slalu yg good day minum yg coklat or yg fresh milk

Adam said...

Jaanlua up entry bila Qekra dah minum green tea tu.

Mimi Azirah said...

Yg honey xrasa lg..yg green tea dh rase...rasa teh ais..

Azhafizah Md Nor said...

biasa beli DL. macam best juga ada green tea n honey

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com