Nuffnang Gadget

July 28, 2017

Tempahan Kad Ray 2017 Dari Azhafizah.com...

Qekra dah pernah cerita sebelum ni kat SINI...
dah 2 tahun dari 2016 dan 2017 Qekra tempah e-Kad Raya dari Blog Azhafizah.com...

dan tahun 2017 ni Qekra masih setia dengan Azhafizah hehe...
sebab setiap design tak pernah mengecewakan....
dan harga pun kira berpatutan....

Ni e-Kad Raya Qekra untuk tahun 2017...
pernah share di blog sebelum ni...


biasa lah kan, gambar raya tahun lepas akan jadi gambar e-Kad Raya tahun ni...
tahun ni punya untuk tahun depan pulak haha...

So, kalau korang berminat nak tempah e-kad ke, desogn blog ke, header ke...
bolehlah ke Blog Azhafizah.com ...
Insya Allah, hasil tip top ;)


3 yang komen:

Mimi Azirah said...

Hasil tgn Azhafizah memang tip top

mamapp said...

Wah cantik juga design kad Tu tahun depan mama nak satu tau hehe

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..terima kasih kak :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com