August 23, 2017

Merdeka!Merdeka! Blogger Contest...


ok, macam menarik pulak contest anjuran Lazada ni...
Merdeka ! Merdeka ! Blogger Contest...
Contest bermula dari 21 Ogos - 31 Ogos 2017...

kalau ualls nak join boleh klik link di SINI ...

Banyak sales yang Lazada buat sempena Hari Merdeka ni tau...
Merdeka! Merdeka! Sale (http://www.lazada.com.my/merdeka-sale/) bermula pada 
25 Ogos hingga 31 Ogos (where you can find special discounts up to 80%!)

Senang jer contest ni...
hanya perlu menjawab beberapa soalan dan pilih brand tempatan yang diminati....
Pemenang akan dipilih secara random...
mana tau kan ada rezeki pulak. Amin ;)

hadiah yang ditawarkan pun menarik jugak ni ...

1st Prize: 1 x RM600 
 2nd Prize: 2 x RM300 
 3rd Prize: 3 x RM200

ok, jom kita join contest ni...

a. What do you love about being Malaysian? 

Mestilah bangga menjadi rakyat Malaysia.
Hidup dalam suasana yang berbilang kaum, berbeza budaya dan agama.
Smua orang tak kira kaum dapat menikmati hidup di Malaysia ni dengan aman dan damai.
I love Malaysia ;)

b. Choose your favorite local brand here : http://www.lazada.com.my/local-brands/

Semestinya lah Pensonic ...

 c. Select two product from that brand that you love. The Article must contain screenshots of the products mentioned.

Ok, kalau nak suruh pilih 2 item, Qekra pilih :

1. Electric Oven With Stlish Handle

Suka oven ni.
Lagi suka kalau dapat sebab oven Qekra dah rosak hehe...
tengok harga murah jugak tu, ada diskaun 42%

2. Personal Blender Fruits


Ha ni memang wish list Qekra...
bolehlah lepas ni menikmati gaya hidup sihat dengan minum jus buah @ sayur-sayuran yang diblend sendiri kan...

Ok, jom sama-sama kita join contest ni ;)


4 yang komen:

Siti Rohaida Yusof said...

wah...join jugak..all the best kak

lokman amirul said...

Gudluck contest ni. Dari contest sama http://www.lokmanamirul.com/2017/08/merdeka-merdeka-blogger-contest.html

mamapp said...

Good luck ye

lokman amirul said...

Gudluck contest ni.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com