September 19, 2017

Playing Time Di Kidzoona AEON Seremban 2...

Lama dah aktiviti ni...
kebetulan masa tu nak cuti sekolah masa nak raya haji tu...
so, adik Qekra yang mengajar di Sarawak tu balik ke sini...
dan kami pakat bawak smua anak-anak sedara buat aktivti 
playing time di Kidzoona AEON Seremban 2...

Lama dah tak pergi ke Seremban 2 sebenarnya...
tau ada tempat permainan ni pun dari adik Qekra...

Bagi pendapat Qekra sangat sesuai untuk aktiviti anak-anak...
ada banyak tempat dan aktiviti boleh dibuat...
dan pihak pengurusan banyak jugak sediakan sofa untuk parents pantau aktiviti anak-anak...

tak banyak sangat ambik gambar...
sebab nak jaga budak-budak 7 orang ni jangan pergi mana-mana hehe...

Rate untuk masuk kanak-kanak RM 15, weekend RM 20...


-- masa sampai di AEON Seremban 2... muka excited masing-masing tak sabar nak main --


-- suka betul Zhafran buat aktiviti main gelongsor kat bola banyak-banyak ni --



-- ni aktiviti slide. tinggi sebenarnya slide tu, tapi dia punya gigih nak naik sampai atas tu --

-- aktiviti Abang Adam --

-- papa diaorang pun terjoin sekali jugak hehe --

Sesekali bawak budak-budak buat aktiviti macam ni ok jugak lah...
bantu perkembangan motor skill diaorang ...
dan perkembangan pergaulan sesama rakan sebaya...


5 yang komen:

mama tisya said...

tisya suka pegi kidzoona...mmg dkt je ngan umh tp skarang dh naik rege...bdk2 dpt pi tmpt camni mmg suka la

Normi Nieza said...

mcm dh bsar sgt abg adam tu..:)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Menarik jugak tu... Boleh masuk dalam plan list untuk anak-anak...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Nak follow blog nie laa...

Azhafizah Md Nor said...

memang seronok budak-budak sekali sekala dapat main macam ni

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com