November 20, 2017

Hai Sahabat Qekra...

Assalammualaikum sahabat Qekra...
Lama jugak sebenarnya Qekra tak update blog  ni...
hampir 10 hari...

Banyak sebenarnya kejadian yang tak diduga sepanjang tempoh 2 minggu ni...
Salah satunya Adik Zhafran tak sihat minggu lepas...
batuk dan jangkitan kuman di paru-paru...
nasib masih dalam peringkat awal lagi...
so, doktor bagi antibiotik untuk recover...

-- kena ambik neb di klinik --

kebetulan papa Zhafran kena pergi outstation ke Penang last week...
lagilah mama risau incase apa-apa berlaku kan especially time malam...
sebab dia pernah kena nafas laju masa malam...
time tu terus bawak ke emergency...

Alhamdulilah, Zhafran behave sepanjang papa dia takde...
Lega sikit hati mama...

Sepanjang tempoh dia tak sihat tu tanya lah apa makanan dia nak makan...
kejap dia kata nak makan nasi goreng...
kejap nak makaroni...
mama layan jer masak, janji dia nak makan...
Biasa budak batuk ni risau dia kerap muntah kan...
tapi sebenarnya muntah tu bagus jugak untuk buang kahak dia...

- ni mama maskkkan makroni goreng. Adalah sikit dia makan --

Alhamdulilah, sepanjang minggu tu Zhafran behave...
dan ni dah beransur sihat...

Semoga Qekra dapat semangat balik nak update blog hehe...


2 yang komen:

mama tisya said...

Get well soon

Raydah said...

semoga semuanya baik2 sahaja

jemput join n meriahkan segmen GA kt sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com