December 15, 2017

9 Disember... Tarikh Berholiday ;)

Assalammualaikum...
Salam Jumaat yang barakah buat semua ;)

kebetulan masa tarikh 9 Disember 2017 lalu pulak memory gambar Zhafran ni di wall FB Qekra...

-- Gambar 9 Disember 2016 --

Masa ni gambar ni tengah pack barang nak pergi holiday ke Pulau Langkawi tahun lepas...

dan kebetulan jugak tarikh 9 Disember 2017 haritu Qekra tengah pack barang 
untuk holiday ke Port Dickson...

-- gambar 9 Disember 2017 --

tahun ni pergi dekat jer sebab Adik Zhafran pun baru lepas keluar wad...
ni pun sebab dah janji dengan Abang Adam nak bawak jalan-jalan...
biasa hujung tahun mesti ada hari pergi holiday kan...
reward sekali dapat result bagus masa exam akhir tahun tu...

Nanti Qekra cerita kisah holiday ke Port Dickson ni...

korang ada pergi holiday mana-mana tak time cuti sekolah ni...


4 yang komen:

Ann Ishak said...

tak kemana2, tunggu tahun depan kalau ada rejeki :D

iyou said...

bestnya holiday. tahun ni tak dapat kemana mana. jadual pack! sobs3

Raihanah Ahmad said...

tak kemana sangat, sekitar kl je

Shahida Dzulkafli said...

Sha bawa anak-anak ke cherating.. Mandi kolam.. Hehehe.. Sesekali kan sis..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com