December 8, 2017

Zhafran Admit Di Hospital Putrajaya...


Assalammualaikum sahabat Qekra ;)
Lama lagi Qekra menyepi...
sebenarnya Qekra cuti minggu ni sebab Adik Zhafran Admit di Wad Peadriatik Hospital Putrajaya...
Adik Zhafran kena jangkitan kuman pada paru-paru dan asma...

Admit pada hari Ahad 3/12/2017 dan discharge pada 5/12/2017...
lepas tu Qekra gilir-gilir dengan en Ajip jaga dan pantau di rumah...
tak berani lagi nak hantar ke taska...
sebab masih perlu monitor inhaler di rumah...

Alhamdulilah, nampak dah semakin sihat dan lasak jugak...
nanti Qekra cerita details...
esok dah nak pergi bawak diaorang bercuti ke Port Dickson...
saje bawak jalan-jalan sebab dah lama pun book...
dan nak berkumpul 1 family dengan adik-beradik dan anak-anak buah...
cuma kena kurangkan aktiviti pantai dan mandi-mandi...

Happy Holiday semua...
Isnin cuti untuk Selangorkan sempena Hari Keputeraan Sultan Selangor...
so, Qekra ambik cuti sekali ;)

1 yang komen:

DrCat said...

ala kesiannya..get well soon...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com