February 5, 2018

Buat Wafle Sendiri Guna Wafle Maker Reward...

Assalammualaikum semua...
Selamat Hari Isnin ;)

Mesti ada yang cuti lama kan...
yelah, hari Rabu lepas 31 Jan cuti Thaipusam...
lepas tu bagi Wilayah Persekutuan 1 Februari Cuti Hari Wilayah...
Qekra pun sambung jugak cuti sampai Jumaat sebab pengasuh Zhafran cuti balik kampung...
tapi tak kemana pun sebab Abang Adam sekolah...
Sabtu pulak dah start tuisyen di sekolah...

saje duduk rumah lama-lama...
puas lah si kecik tu bermanja dengan mama...
pagi tadi nak ke rumah pengasuh macam sedih sikit sebab dah cuti lama hehe...

Oh ya, sebelum ni pernah Qekra share dapat hadiah reward untuk Agen Seqybeautykan...
Qekra dapat Wafle Maker dari Stokis Mekchu...

Semalam baru sempat Qekra merasmikan hadiah reward tu...
buat juadah minum petang untuk anak-anak...

tadaaaa....
;
;
;
;

-- cantik sungguh kejadian waflenya. ni dalam letak flavor coklat Nutela. terasa bangga pulak dapat buat wafle selalu beli jer haha --

ni pun google beberapa resepi dan carik yang mudah...
maklumlah 1st trial kan...

elok cantik sangat tak melekat....
okeh, lepas ni gigih la nak carik resepi lagi...
nanti Qekra share resepi wafle yang Qekra buat ni yer ;)


5 yang komen:

mama tisya said...

nutella waffle homemade dapnye...pua la mkn wat sdiri

Siti Yang Menaip said...

woaaah lepas ni boleh buat selalu la kan.. bestnya.. suka jem stroberi ngan butter.. sedapnya ^^

Normi Nieza said...

wah..bestnya buat wafle sndiri..:)

Siqah Hussin said...

Bestnya buat waffle sendiri! Resepi please!

Azhafizah Md Nor said...

Bestnya dapat hadiah wafle maker. ber wafle lah hari-hari

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com