February 19, 2018

LIFE IS BEAUTIFUL 9TH YEARS GIVEAWAY!

(klik banner to join)

Nama Giveaway : LIFE IS BEAUTIFUL 9TH YEARS GIVEAWAY!
Tempoh : 7 Feb - 21 Feb 2018

Kali ni Qekra join GA yang Mummy Ayu anjurkan pulak...
actually lama dah kenal Mummy Ayu ni sejak berblog...
kami pernah jumpa masa Blogger Family gathering tahun 2010...
selalu membaca kisah Mummy Ayu dan family di blog...
dari Ian dan Irish kecik sampai dah besar...

-- takde pulak gambar posing dengan Mummy Ayu. Ni picca ramai nampak Mummy Ayu di belakang, Qekra di depan --

-- event ni keluar dalam paper Sinar harian tak silap --


Dan berita paling sedih bila dapat tahu suami Mummy Ayu meninggal last yer...
Qekra doakan Mummy Ayu kuat meneruskan kehidupan dan membesarkan anak-anak...
Salute dengan Mummy Ayu...
semoga silaturrahim kita di alam maya berkekalan sampai bila-bila ;)


2 yang komen:

mummy_ayu said...

betul betul...kita lama kenal dah. anak masing2 dr kecik sampau besar la kan..
tq so much..for the doa..amin amin... in sya Allah cuba kuat hadapi dugaan ni.
ta jugak sbb sudi join & good luck dear!!
hugs..

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck kak

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com