March 28, 2018

Wordless Wednesday | Kedai RM2 ...


Assalammualaikum...
morning semua ;)

Balik kampung last week tak sah budak-budak nak singgah kedai RM2...
papa dia lah ni yang ajar hehe...
biasa diaorang beli mainan jer macam pistol lego tu...

Haritu dah nak balik Putrajaya di kecik Zhafran ajak lagi pergi kedai RM2...
Ingat nak beli apa lagi?
rupanya dia teringat yang Captain America denagn Hulk tak beli lagi...
nasib RM2 kalau patah beli lagi sekali pun takpe hehe...
tapi murah lahkan...
siapa da lampu kat tengah tu kalau picit...


3 yang komen:

Normi Nieza said...

amboi..2 skali bli tu..:)

Ana Suhana said...

Kalaua ada kedai rm2 kat sini lama ana bawa syafi ke sini. Ni asal ke pasar malam nak mainan rm5 tu. Berhuhu kejap.

Ann Ishak said...

boleh teringat pulak zhafran nak beli dua mahluk tu ek :D

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com