April 12, 2018

Zhafran dan Sepupunya...

Assalammualaikum....
Qekra masih lagi batuk tak hilang-hilang...
ada lah nampak kurang sikit bila amalkan minum lemon suam hari-hari...
bila mood tak sihat ni, nak update blog pun ke laut kan...

Oh harini saje nak share Zhafran dengan sepupu dia Medina...
ni best friend kalau balik kampung...
anak Adik Qekra...
nampak macam sama besar, tapi beza umur...
Zhafran 3 tahun, Medina 2 tahun...

ni weekend ni jumpa kat kampung suka sangatlah tu dapat main sama ;)

-- masa kenduri di Johor --

-- ni kat kampung rumah Nekma --

-- ni pun kat kampung jugak --


2 yang komen:

Nieyla Nadia said...

Singgah petang...:)

Ann Ishak said...

haah nampak sama besar, dah macam kembar tak seiras le pulak :D

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com