July 2, 2019

Qekra is back : Gambar Raya Dulu.

Assalammualaikum semua.
Salam 28 Syawal 1440 H.
Wah dah nak habis raya baru Qekra kembali yer hehe.

Alhamdulilah, mood exam dah habis dah.
Tak tenteram raya Qekra haritu sebab kena dengan minggu exam.
Lepas paper last 20 Jun haritu, terus Qekra melompat yak yak yeiii nak raya balik haha.
Siap tanya siapa buat open house nak pergi.
Punya lah kemaruk nak raya.

Ok, sekarang tengah mood cuti 2 bulan ni harap dapat update blog hari-hari haha..
ok, cerita raya dulu lah.

Ok, raya kali ni di Kuala Pilah kampung en Ajip.
tema kami pilih biru muda.
tapi sebab en Ajip tak sempat nak prepare baju melayu last minit warded operate apendiks dan lagi sekali masuk wad sebab suspek denggi.
so, kami punya tema jadi biru kelabu pink ha giteww.
en Ajip pakai baju melayu kelabu yang lepas je.

-- officially kena gambar tuan blog dan anak-anak dulu --

-- gambar keluarga kecik kami --

-- gambar bersama mak mertua --

-- ni gambar bersama family besar en Ajip. cuma kali ni 1 family tak raya bersama beraya rumah mertua --

Ok, nanti sambung lagi pulak.


3 yang komen:

mummy_ayu said...

matching jer tu..
Adoi la..kelam kabut dibuatnya ye, masuk sepital bagai. harap semuanya dipermudahkan...dah sihat dah kan?
and..lega sgt bila abis exam yer. semoga dpt result yg best best!!
in sya Allah.

Salam aidilfitri..:-) maaf zahir batin..minggu last2 raya ni

Warisan Petani said...

Salam penghujung Syawal

adianiez AIDA said...

wah...
selamat bercuti 2 bulan.
syurgaaaa tuh, qekra :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com